tirsdag 22. juli 2014


SOMMERENS TAGS


Nå for tiden har jeg rett og slett litt dilla på å lage store tags. Tags i ulike størrelser er en kjempefin måte å bruke opp papirrester etter større papirprosjekter…så det er bare å hive seg rundt og bli kvitt litt dårlig samvittighet:)

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har enorme mengder med metallpynt i utallige varianter. Det fins jo så utrolig mye flott som er kjekt å ha, og det er det faktisk. Plutselig er man inne i en periode med stort forbruk, og da er det viktig å ha litt å velge mellom.  


Så denne sommeren har jeg bestemt meg for å stupe oppi de ni boksene og virkelig bruke metall. Her kommer noen av prosjektene jeg har laget så langt i sommer.


Dette er noe av materiellet jeg har brukt:

 Melt Art bruker jeg mye. Her er det masse spennende å leke med.
 Inka Gold er et fantastisk produkt i mange farger som er utrolig fint å kombinere  med Melt Art produkter.  Husk å bruke en svamp til å hente opp fra boksen. Ikke bruk fingrene! Inka Golden vil da mest sannsynlig etter hvert mugne oppi boksen. Det er ikke noe vakkert syn:( det har jeg prøvd......faktisk mer en en gang.

Noen av arken jeg har brukt finner du her ReprintMajaPapirdesign.

Blomstene fra Papirdesign og Penny Lane  er veldig søte, men min store favoritt for tiden er disse små blomstene med perler i midten. De finnes i mange ulike farger. Det jeg liker aller best er at de kommer i ulike fargetoner i samme posen.

Lurer du på hva de små tekstene er så er det et blokk med tekster fra Tim Holzt. Ellers har jeg brukt litt ulike Tickets (også fra Tim Holtz), litt ulike tags og mye mer. Alt får du hos Scrappehjertet. Lurer du på noe av det jeg har brukt så ta en tur innom butikken;)

Fortsatt god sommer til alle:) Betina


1 kommentar: